Τρόποι Πληρωμής

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Ωράριο λειτουργίας

Επικοινωνία

Δ/νση: Κων. Κανάρη 13,

Καλαμάτα, 24131
Τηλ.: +(30) 272 130 0966

Κιν.:  +(30) 693 611 6002

Κιν.:  +(30) 693 721 6209

Email: info@messiniatech.gr

Εξυπηρέτηση Πελατών
messinia tech εξηπηρέτηση πελατών

©2018 all rights reserved. Created and designed by Messinia Technologies.

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

Η εταιρία «Messinia Tech» δραστηριοποιείται στο χώρο της τεχνολογίας είκοσι (20) χρόνια. Πλέον οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της αγοράς είναι συνεχώς αυξανόμενες. Η αναζήτηση αφενός της ποιότητας και αφετέρου της εξειδίκευσης, αποτελεί μοναδικό της στόχο. 

 

Έχει ενσωματώσει τεχνολογία και τεχνογνωσία που έχει αναπτυχθεί από μία ομάδα υψηλά καταρτισμένων επαγγελματιών. Επικεντρώνεται στη συνεχή ανάπτυξη των υπηρεσιών της με στόχο να είναι πρωτοπόρα  στην αγορά και να εξασφαλίζει το καλύτερο για τους πελάτες της.

 

Στελεχώνεται από επαγγελματίες ικανούς να ανταποκριθούν στις ανάγκες της αγοράς, με πολυετή εμπειρία, γνώση και άριστη τεχνολογική και επιστημονική κατάρτιση. Άνθρωποι που είναι σε θέση να μεταφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους προς όφελος του πελάτη.

Φιλοσοφία της είναι να καλύψει με ολοκληρωμένες  λύσεις τις επιχειρηματικές ανάγκες των συνεργατών της, επιδεικνύοντας στρατηγικές και προτάσεις  με τον πληρέστερο και αναλυτικότερο τρόπο. Στηρίζεται στην ολοκληρωμένη και αξιόπιστη παροχή κάθε είδους λύσεων υψηλής τεχνολογίας αποκλειστικά και μόνο στην σύγχρονη επιχείρηση. Σε μια εποχή που η αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων τεχνολογιών είναι κρίσιμος παράγοντας για την ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα κάθε επιχείρησης, ο στόχος και το όραμα μας είναι, να είμαστε ο καταλληλότερος συνεργάτης σας.

 

Παρέχουμε σύγχρονες, ευέλικτες και εξειδικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη, όσο σύνθετες και αν είναι. Προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, η οποία απευθύνεται σε τουριστικές και εμπορικές επιχειρήσεις.

Ποίοι είμαστε...

Ποίοι είμαστε 

Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της τεχνολογίας είκοσι (20) χρόνια. Πλέον οι ανάγκες και οι απαιτήσεις της αγοράς είναι συνεχώς αυξανόμενες.

 

Η αναζήτηση αφενός της ποιότητας και αφετέρου της εξειδίκευσης, αποτελεί μοναδικό μας στόχο. 

 I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.